Business as Usual

Business as Usual

So. Now I have actually published part three of the famous trilogy. Business as usual. It is a masterpiece. Outstanding. Our heroes Elvis and Chlôe has to do their utmost to save the universe again. They work together with a bartender droid and his bar maid droidesse. And of course the French Existentialist philosopher. There is no end to the madness. it is available at Amazon at a lower prize for ten more days. a Kindle. get it. get the whole trilogy. The European Love Affair trilogy by Skei. it might do to your life and Being more than anything else you've ever read.

Cheers.

Reviews

Så. Då fick jag slutligen en Review för var och en av de två engelska översättningarna. Jag tänkte länka till posterna på amazon direkt här. Så

Här kommer länkarna.
Och
0 Kommentarer
Min filosofi.
Vad kan det vara? Kanske nån undrar. Inte så konstigt, ni känner ju inte mej, de flesta av er har nog inte läst nån av mina böcker. Men; hade ni känt mej, hade ni kanske till och med läst nån av Mona böcker så hade ni troligen eller möjligen anat att det här skulle komma att bli deep shit indeed, som det ibland uttryckts i den anglosaxiska språkvärlden.

Det handlar helt enkelt om att jag håller på och knetar ihop ett Magnum opus. Ett praktexempel på en social haverist som gått in i en vägg av skilsmässa, ensamstående pappaliv och sedvanligt kaos och sedermera beslutat sej för att skriva ett mästerverk kring varat och hur olidligt men ändå vackert på något sätt allt kan vara. Om man bara tillåter sej att vara haverist. Komplett vansinnig. Ni vet.

Jag är existentialist. Det är den enda approach till varat jag kan acceptera. Hundratretti knyck rätt in i verkligheten. Inga krockkuddar här. Ja, så ungefär. Jag skissar ihop det hela på min Facebook sida, som handlar om varat och det där andra. Intet. Blandat engelska och svenska för att störa cirklarna. Så vill ni se det så finns det på https://www.facebook.com/omvaratvilljagskriva/posts/1869442246645128
Nu måste jag läsa lite och skriva en bit om existentialismen enligt skei.